Selecteer een pagina

Timmerman in Hilversum

Zoekt u een ervaren timmerbedrijf of timmerman in Hilversum? Wij staan voor u klaar met vakmanschap en persoonlijke aandacht voor al uw timmerwerkzaamheden. Of het nu gaat om een complete zolderverbouwing, een stijlvolle dakkapel, een praktische carport of de afwerking van uw nieuw geplaatste kozijnen, wij realiseren uw wensen met oog voor detail en kwaliteit.

Wij hechten waarde aan duidelijke communicatie en heldere afspraken. Daarom bieden wij altijd een vrijblijvende offerte aan, waarin we transparant zijn over prijzen, planning en verwachtingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of plan een offerte afspraak in.

Verlaagd Plafond
Verlaagd Plafond

Opbouw of afwerking

Wij nemen u het complete traject uit handen, van plaatsing tot en met de afwerking. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij staan garant voor een feilloze uitvoering en een prachtig eindresultaat.

Heeft u elders een dakkapel of kozijn laten plaatsen, maar ontbreekt de afwerking? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag de afwerking van uw project, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Werkzaamheden

Onze expertise omvat onder andere:

 

  • Dakopbouw en dakkapellen: Creëer extra ruimte en lichtinval.
  • Carports: Bescherm uw auto tegen weer en wind.
  • (Kunststof) kozijnen: Verbeter isolatie en uitstraling.
  • Gevelbekleding: Geef uw woning een nieuwe look.
  • Plafondverlaging: Optimaliseer akoestiek en sfeer.
  • Zolderverbouwing: Transformeer uw zolder tot een volwaardige leefruimte.

FAQ: Timmerman Hilversum

Hoe snel kunnen wij terecht?

Nadat u contact met ons opneemt reageren wij in de meeste gevallen binnen één werkdag, waarna wij binnen één week bij u terecht kunnen om de situatie door te spreken en een offerte op te stellen. Afhankelijk van de werkzaamheden plannen wij de klus al binnen 2 weken in.

Wat doen jullie?

Als timmerbedrijf verrichten wij diverse bouw en aftimmer werkzaamheden in Hilversum voor onder andere gevelbekleding, een dakkapel, zolderverbouwing, kunststof kozijnen, een carport en een plafond verlaging.

Waar werken jullie?

Ons timmerbedrijf is actief in Hilversum. Graag komen we bij u langs voor een offerte afspraak.

Wat kost een timmerman in Hilversum?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden en materialen. Graag komen wij bij u langs voor een offerte afspraak.

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons