Selecteer een pagina

Aftimmeren

van dakkapel, dakraam of kozijn

 

Aftimmeren of afwerken

Het komt voor dat werkzaamheden niet zijn afgerond door de vorige aannemer door snelheid, drukte of onzorgvuldigheid.

Zeker bij plaatsing van een dakraam, dakkapel of kozijn komt het regelmatig voor dat de installatie exclusief aftimmeren of afwerking is. In dat geval neemt u contact op met DC Timmerwerken, zodat wij de klus voor u naar wens aftimmeren.

Aftimmeren dakkapel

Professioneel en klantgericht

Als professioneel en klantgericht bedrijf vinden wij voor elke ruimte een passende oplossing.

Ook werkzaamheden als het realiseren of aftimmeren van kozijnen, deuren, keukens, wanden, plafonds, trappen, vloeren en gevelbekleding behoort tot onze werkzaamheden.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afwerking gevel
Aftimmeren buiten schuur

Kozijn, dakkapel, dakraam, zolder of opbouw?

DC Timmerwerken verzorgt het aftimmeren en de afwerking van diverse elementen in uw woning, zoals een kozijn, dakkapel, darkaam of een opbouw. Ook voor klussen aan een zolder, schuur of binnenruimte kunt u ons inschakelen.

Bij interesse in onze dienstverlening komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte op te stellen.

Timmerman en Aannemer in Almere

Het samenbrengen van verschillende partijen en specialisme kan lastig zijn. Natuurlijk kunnen wij de planning en taak uit handen nemen. Zo kunnen wij de werkzaamheden op elkaar afstemmen en werken we samen met professionele partners.

Als timmerman in Almere zijn wij actief bij verschillende projecten en bouwwerkzaamheden. Hierdoor fungeren wij regelmatig als aannemer voor grote en kleine projecten.

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons