Selecteer een pagina

Traprenovaties

Laat uw trap bekleden

Wanneer uw trap toe is aan vernieuwing, kan een traprenovatie de oplossing zijn. Samen met onze partner Next Stairs traprenovatie moderniseren wij trapbekleding van traptreden in nieuwbouw woningen en bestaande huizen.

Ook elementen als leuningen, de balustrade, stootborden en verlichting passen wij op maat aan. Next Stairs traprenovatie is actief in regio tussen Amsterdam, Almere, Lelystad, Huizen, Utrecht, Weesp en t’Gooi.

Verlaagd Plafond

Open of dichte trap renoveren?

Als professioneel en klantgericht bedrijf vinden wij voor elke ruimte een passende oplossing. Nauwkeurig werken en ervaring maakt het verschil voor het eindresultaat van een traprenovatie.

Heeft u een open of dichte trap? Geen probleem. Voor dichte traprenovaties worden bijpassende stootborden geplaatst en bij open traprenovaties kunt u kiezen uit dubbel of enkelzijdige trapbekleding.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Trap renoveren in Almere?

Trappen zijn vaak het onderschatte statement van het huis. Een traprenovatie geeft je de kans om dat te veranderen. Kies voor opvallende materialen, een gedurfde kleur of zelfs ingebouwde verlichting. Het is de perfecte manier om je huis een vleugje glamour te geven.

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons