Selecteer een pagina

Timmerman in Almere

Als timmerbedrijf en timmerman in Almere komen wij voor zowel verbouwingen aan eigen woning als onderhoud voor bedrijfspanden graag bij u langs. Zo verzorgen wij diverse werkzaamheden, als de afwerking of bouw van een dakopbouw, carport, nieuwe muur, (kunststof) kozijn, gevelbekleding, dakkapel, plafond verlaging of complete zolderverbouwing.

Direct een timmerbedrijf of timmerman in Almere nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur een mail of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen langs voor een offerte afspraak.

Verlaagd Plafond

Opbouw of afwerking

Als ruwbouw en afbouw specialist verzorgen wij het hele traject, waaronder de plaatsing en afwerking. Het komt regelmatig voor dat een dakkapel of kozijn wordt geplaatst exclusief afwerking. Wij komen dan graag bij u langs voor de afwerking van het kozijn, de opbouw of dakkapel.

 

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verlaagd Plafond

Verbouwingen

Wij komen graag bij u langs voor een verbouwing aan uw woning. Denk aan verbouwingen rondom de gevel, tuin, maar ook zolder, woonkamer of het plaatsen van tussen wanden behoort tot onze timmerwerkzaamheden.

Renovatie

Verouderde woningen opknappen naar uw droomhuis? DC Timmerwerken werkt aan grote en kleine renovatieprojecten. Denk hierbij aan: kozijnen, deuren, keukens, wanden, plafonds, trappen, vloeren en gevelbekleding.

Onderhoud

Onderhoud aan uw woning verhoogt de waarde en het woonplezier. Wij verrichten diverse werkzaamheden aan onder andere het dak, de gevel, kozijnen en andere onderhoudsgevoelige elementen rondom woningen ter voorkoming van problemen.

FAQ: Timmerman Almere

Hoe snel kunnen wij terecht?

Nadat u contact met ons opneemt reageren wij in de meeste gevallen binnen één werkdag, waarna wij binnen één week bij u terecht kunnen om de situatie door te spreken en een offerte op te stellen. Afhankelijk van de werkzaamheden plannen wij de klus al binnen 2 weken in.

Wat doen jullie?

Als timmerbedrijf in Almere verrichten wij diverse bouw en aftimmer werkzaamheden voor onder andere gevelbekleding, een dakkapel, zolderverbouwing, kunststof kozijnen, een carport en een plafond verlaging.

Waar werken jullie?

Ons timmerbedrijf is gevestigd en actief in Almere. Graag komen we bij u langs voor een offerte afspraak.

Wat kost een timmerman in Almere?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden en materialen. Graag komen wij bij u langs voor een offerte afspraak.

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons