Selecteer een pagina

Timmerman in Huizen

Timmerbedrijf DC Timmerwerken is actief als timmerman in Huizen voor diverse timmerwerkzaamheden, als de afwerking of bouw van een dakopbouw, carport, nieuwe muur, (kunststof) kozijn, gevelbekleding, dakkapel, plafond verlaging of complete zolderverbouwing.

Een timmerbedrijf of timmerman in Huizen nodig? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte op te stellen. Maak vandaag nog een afspraak.

Verlaagd Plafond
Verlaagd Plafond

Opbouw of afwerking

Als ruwbouw en afbouw specialist verzorgen wij het hele traject, waaronder de plaatsing en afwerking. Het komt regelmatig voor dat bedrijven een dakkapel of kozijn plaatsen zonder afwerking. Ook in dit geval kan je contact met ons opnemen, zodat wij enkel de afwerking verzorgen.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

FAQ: Timmerman Huizen

Hoe snel kunnen wij terecht?

Nadat u contact met ons opneemt reageren wij in de meeste gevallen binnen één werkdag, waarna wij binnen één week bij u terecht kunnen om de situatie door te spreken en een offerte op te stellen. Afhankelijk van de werkzaamheden plannen wij de klus al binnen 2 weken in.

Wat doen jullie?

Als timmerbedrijf verrichten wij diverse bouw en aftimmer werkzaamheden in Huizen voor onder andere gevelbekleding, een dakkapel, zolderverbouwing, kunststof kozijnen, een carport en een plafond verlaging.

Waar werken jullie?

Ons timmerbedrijf is actief in Huizen. Graag komen we bij u langs voor een offerte afspraak.

Wat kost een timmerman in Huizen?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden en materialen. Graag komen wij bij u langs voor een offerte afspraak.

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons