Selecteer een pagina

Timmerman in Lelystad

Als timmerbedrijf in regio Lelystad komen wij graag bij u langs voor diverse timmerwerkzaamheden, zoals de afwerking of bouw van een dakopbouw, carport, nieuwe muur, (kunststof) kozijn, gevelbekleding, dakkapel, plafond verlaging of complete zolderverbouwing. Maak direct een afspraak, zodat wij langskomen en een offerte voor u kunnen opstellen.

Een timmerbedrijf of timmerman in Lelystad nodig? Wij zijn helder over prijzen, planning en afspraken. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte afspraak.

Verlaagd Plafond

Opbouw of afwerking

Als ruwbouw en afbouw specialist verzorgen wij het hele traject, waaronder de plaatsing en afwerking. Het komt regelmatig voor dat bedrijven een dakkapel of kozijn plaatsen zonder afwerking. Ook in dit geval kan je contact met ons opnemen, zodat wij enkel de afwerking verzorgen.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verlaagd Plafond

FAQ: Timmerman Lelystad

Hoe snel kunnen wij terecht?

Nadat u contact met ons opneemt reageren wij in de meeste gevallen binnen één werkdag, waarna wij binnen één week bij u terecht kunnen om de situatie door te spreken en een offerte op te stellen. Afhankelijk van de werkzaamheden plannen wij de klus al binnen 2 weken in.

Wat doen jullie?

Als timmerbedrijf verrichten wij diverse bouw en aftimmer werkzaamheden in Lelystad voor onder andere gevelbekleding, een dakkapel, zolderverbouwing, kunststof kozijnen, een carport en een plafond verlaging.

Waar werken jullie?

Ons timmerbedrijf is actief in Lelystad. Graag komen we bij u langs voor een offerte afspraak.

Wat kost een timmerman in Lelystad?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden en materialen. Graag komen wij bij u langs voor een offerte afspraak.

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons