Selecteer een pagina

Carport

 Plaatsen en/of afwerken

Plaatsen en afwerken van carport

Of u nu een carport aan huis of vrijstaand wilt. Als timmerbedrijf plaatsen wij een nieuwe carport van bijvoorbeeld hout, kunststof of aluminium. Actief in Almere, Lelystad, Huizen, Weesp en ’t Gooi komen wij graag bij u langs voor een offerte afspraak.

Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

Verlaagd Plafond
Verlaagd Plafond

Carport van DC Timmerwerken

Als timmerbedrijf beschikken wij over een ervaren team rondom gevelbekleding, garages en carports. Het is eveens mogelijk dat een ander timmer of klusbedrijf een carport heeft geplaatst, maar dat deze nog moet worden afgetimmerd. Ook voor de afwerking kunt u contact met ons opnemen.

Wij komen bij u langs en bekijken de situatie, waarna we een duidelijke offerte opstellen.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Carport plaatsen in Almere

Je auto verdient meer dan alleen de open lucht. Een carport biedt niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar het is ook jouw kans om een kleine auto-oase te creëren. Voeg wat planten toe, misschien een comfortabel bankje en het wordt een plek waar de auto graag thuiskomt.

Als timmerbedrijf in Almere komen wij de nieuwe carport natuurlijk graag plaatsen. Een vraag of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons