Selecteer een pagina

Dakkapel

Plaatsen en/of afwerken

Een nieuwe Dakkapel

Met de plaatsing van een nieuwe dakkapel zorgt voor u voor extra woonruimte en creëert u ruimte voor een werkkamer, slaapkamer, speelkamer of hobbykamer. Daarbij is een dakkapel meer dan praktisch, want het verhoogt eveneens de waarde van uw woning.

Als timmerbedrijf hebben wij reeds diverse dakkapellen mogen plaatsen en afwerken. Dit in regio Almere, Lelystad, Weesp, Huizen en ’t Gooi. Een vraag of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Verlaagd Plafond

Dakkapel en DC Timmerwerken

DC Timmerwerken beschikt over een team van ervaren en vakkundige timmerlieden met een bewezen staat van dienst. Wij hebben al diverse dakkapellen mogen plaatsen en afwerken. Het kan zelfs voorkomen dat u een dakkapel door een ander bedrijf laat plaatsen en dat wij deze enkel aftimmeren. Er zijn namelijk timmerbedrijven die enkel de plaatsing verzorgen, maar zich niet bekommeren om de afwerking.

Hulp nodig of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakkapel plaatsen in Almere

Transformeer die donkere, vergeten zolder met een dakkapel. Het voegt niet alleen extra ruimte toe, maar ook een overvloed aan natuurlijk licht. Maak er een knusse leeshoek, een kantoor of zelfs een mini-studio van. De zolder wordt ineens een favoriete plek in huis.

Als timmerbedrijf in Almere komen wij de nieuwe dakkapel graag plaatsen of eventueel aftimmeren als dit nog niet gebeurd is. Een vraag of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Verlaagd Plafond

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons