Selecteer een pagina

Gevelbekleding

 Vervangen, plaatsen en/of afwerken

Vervangen plaatsen en/of afwerken van gevelbekleding

De buitenkant van uw woning, schuur, op- of aanbouw kan toe zijn aan vernieuwing, door slijtage of beschadiging. Als timmerbedrijf verzorgen we de vervanging van bestaande gevelbekleding, maar ook de plaatsing en afwerking van nieuwe in regio Almere, Lelystad, Huizen, Weesp en ’t Gooi.

Ook nieuwe gevelbekleding plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verlaagd Plafond
Verlaagd Plafond

Gevelbekleding van DC Timmerwerken

Als vakkundig timmerbedrijf beschikken wij over een ervaren team rondom de plaatsing van nieuwe rabatdelen. Het kan ook voorkomen dat een ander bedrijf de gevelbekleding plaatst, maar dit niet netjes heeft afgewerkt. Ook dan komen we bij u langs om de situatie te bekijken en een oplossing te vinden.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwe gevelbekleding plaatsen in Almere?

Zeg vaarwel tegen verouderde of saaie buitenmuren! Voorkom problemen of lekkages en vernieuw de woning met nieuwe panelen of bekleding. Als timmerman in Almere plaatsen wij nieuwe gevelbekleding ter verbetering en verhoging van de waarde van de woning. Kies uit zowel kunststof of houten gevelbekleding.

Als timmerbedrijf in Almere komen wij de nieuwe gevelbekleding natuurlijk graag plaatsen. Een vraag of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons