Selecteer een pagina

Zolderverbouwing

Vliering, tussenmuur, bergruimte of werkkamer

Zolder laten verbouwen

Wanneer u de zolder optimaal wilt benutten is een kleine verbouwing vaak de oplossing. Zo plaatsen wij met regelmaat een tussenmuur, dakkapel, dakraam, of vliering voor meer leef- of opbergruimte. Graag kijken en denken we met u mee, waarna we u direct kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

Als timmerman komen wij graag bij u langs in steden als Almere, Lelystad, Huizen, Weesp en ’t Gooi. Neem direct contact op of maak een afspraak.

Verlaagd Plafond
Verlaagd Plafond

Zolderverbouwing van DC Timmerwerken

Als timmerbedrijf hebben wij reeds diverse zolderverbouwingen afgerond, waardoor we u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en materiaalgebruik. Daarbij kan het voorkomen dat een ander bedrijf reeds werkzaamheden heeft verricht, maar dat u nog een aannemer zoekt voor de afwerking. Ook dan kunt u rekenen op DC Timmerwerken.

Wij komen bij u langs en bekijken de situatie, waarna we een duidelijke offerte opstellen.

Duidelijke planning

Wij maken vooraf een duidelijke planning en houden ons aan afspraken.

Klanttevredenheid

Wij staan voor kwaliteit en tevreden klanten.
Ontdek DC Timmerwerken.

Gratis offerte

Een wand of tussenmuur laten plaatsen en benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zolderverbouwing in Almere?

Van rommelige opslag naar functionele ruimte. Met een zolderverbouwing open je de deur naar talloze gebruiksmogelijkheden, zoals een extra slaapkamer voor gasten, een speelkamer voor de kinderen, of zelfs een rustige plek om te werken.

Als timmerbedrijf in Almere verzorgen wij de zolderverbouwing natuurlijk graag. Een vraag of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Hoofdvestiging

Almere

Bel ons